Zovem se Stanko Nikolić, direktor sam firme Cortex Labs d.o.o. i otac jednog deteta.

Od obdaništa imam ekcem, koji se prvo javio na jednom prstu jedne ruke a zatim je počeo da se širi i na susedni prst, pa na palac pa na prste druge ruke. U zavisnosti od ishrane i stresa u mom životu, ekcem je bio manje ili više prisutan.
Išao sam kod mnogo lekara i dermatologa, koristio sam razne tretmane, mazao raznovrsne kreme. I tako godinama
unazad imam problem koji je bio prisutan nekada manje nekada više.
Završio sam fakultet, zaposlio se a zatim sam morao da odradim neki humanitarni rad u cilju okončanja civilne obaveze umesto klasičnog služenja vojnog roka. Dok sam pomagao licima sa invaliditetom ekcem je počeo da divlja.
Poslali su me u VMC (vojnomedicinski centar) gde su mi dali inekciju kortikosteroida a takođe su mi dali i
kremu ali i sirup na bazi kortikosteroida, međutim sama inekcija je bila dovoljna da mi tegobe bukvalno preko noći nestanu. Zapravo, kasnije se ispostavilo da su kortikosteroidi zapravo samo medveđa usluga zbog toga što kratkoročno pomažu ali u dugom roku stvaraju zavisnost i proširuju problem. Primio sam 6 inekcija i posle šeste sam se zakleo da ništa više u životu neću koristiti na bazi kortikosteroida pa makar ga imao po celom telu. Po prestanku terapije ekcem je počeo da divlja ali kako je leto dolazilo, verovao dam da ću uz pomoć detoksikacije i mora ublažiti ono najgore. Preko leta se malo povuče ali čim bi se vratio u Beograd, ekcem bi se vraćao.
Prvo su izlazili mali plikići koje sam cedio a zatim me je nesnosan svrab terao da bukvalno gulim kožu sa ruku.
Bilo je noći kada sam se budio u 3-4 h ujutru zbog neizdrživog svraba a da ne pričam kako koža može da ispuca
što se može videti iz dole priloženih slika i kako može da zateže da bukvalno nemate mogućnosti za normalne pokrete.
Probao sam razne meleme, ulja, kreme i druge proizvode iz PRIMED biljne apoteke ali ništa nije pokazivalo
tako dobre rezultate kao što je to bio slučaj sa PRIMEDERMOM.
Zahvaljujući PRIMEDERMA kremama, više nemam promena na koži većih od ujeda komarca. Život mi je mnogo kvalitetniji i komforniji. Svima bih preporučio, pre svega da ne koriste kortikosteroide jer oni umanjuju funkciju nadbubrežne žlezde nego da potraže prirodno rešenje za svoje probleme kao što je PRIMEDERMA.
ekcem-iskustvo